First time ever

Okay bole kira ni pengalaman pertama saya.HaMpir setiap hari kena muntah,sakit badan x terkira kadang2 tetiba marah sendiri.Bukan main lapar,tp sekali tengok makanan pun X lalu. Lagi2 bila duduk mengajar dalam kelas. My worst food.enemy apa2 bau makanan dan bau supermarket.Kadang hilang deria bau tapi tetap.nak muntah.Anyway betul ka org kata kalau cerewet banyak mungkin babyboy Or babygirl?

1 Balas

Tak semestinya girl or boy.. it’s all because of pregnancy hormones... In Sha Allah bila masuk bulan ke 4 atau 5, your condition will get better