My baby jaundice.

Now my baby 20 days , jaundice 217 , im so stressss. Stress kene ulang alik klinik , nak tgk baby kene amik darah ??? anyone ada experience baby jaundice ? What shud i do ???

82 Balas

yes betul setuju dgn komen2 lain mummy kene bersabar , baby kene feed susu every 2 hours , bagi dia berak dia kecing , pakai susu formula pon boleh , mcm sy 2 2 sy bagi breastfeed bagi n formul pon bagi , kene bertabah tgk anak kene amek darah , my baby pon kene prolonged jaudice 15 hari je after that alhamdulliah , some more sy mandikan dgn air herba cina , bgi rasa air anggut hitam , every 2 hours kejotkan dia borak2 dgn baby sbb sifat baby yg kene jaudice ni mmg kuat tidur 😊be strong mumy