My baby jaundice.

Now my baby 20 days , jaundice 217 , im so stressss. Stress kene ulang alik klinik , nak tgk baby kene amik darah ??? anyone ada experience baby jaundice ? What shud i do ???

82 Balas

kene kerap bgi susu..kalau tido kjut kn baby bgun..sy cube mndi dgn air daun kucai..tpi trun xbyak..doktr nak ambik darah baby..suami xbgi..sbb nak cube trun kn ag bacaan tpi kne tnda tgan surat..sy cube letak kan alovera daun lidah buaya tu..letak kt tisu kmudian tepek kt dahi baby..susu kambing segar sy mnum..xbrani bgi kt baby..pas tu mndi kn dgn air daun pokok dukung anak..alhamdulillah trun trus..dh xyah g klinik ag..