My baby jaundice.

Now my baby 20 days , jaundice 217 , im so stressss. Stress kene ulang alik klinik , nak tgk baby kene amik darah ??? anyone ada experience baby jaundice ? What shud i do ???

82 Balas

Hari ni dah hari ke 49. Tadi baru balik dari hospital lagi sebab prolonged jaundice . Still tak de result untuk darah dan air kencing sebab kan hospital selayang system down . Tapi alhamdulillah kulit baby nampak dah fully bersih dari kuning , last masa hari ke 14 check tu pun bacaan dia 215 . Ibu kena relax , bertenang , tak mau stress , enjoy je susu kan baby tengok baby membesar. Semoga ujian ni buat ibu kuat , baby kuat . Tak pe lah awal ni bersusah sikit ulang alik hospital untuk baby . Saya pun husband sampai dah habis annual leave sebab ulang alik hospital sebab anak kuning .

5y ago

Kuatkan diri untuk anak . Bila masuk hospital kanak kanak tu perhati , ada banyak lagi parents yang anak dia ada masalah lagi berat dari kita . Insyaallah Allah mudahkan kita , sihatkan baby .