Minggu 12 masih sakit punggung kiri

Normal ke? Setiap hari akan sakit. Susah nak bergerak. Bangun atau tidur tak selesa. #firstmom#ingintahu

2 Balas

Ada dua cara 1. Cari posisi tidur yg sesuai. Mcm saya klu tidur mesti kena mengiring dan letakkan kaki di celah peha. Dan make sure kaki cuba diluruskan seselesa mungkin. Jgn bengkok mcm kedudukan baby dlm perut 2. Senaman guna gym ball, ini pun membantu. Harapnha serasi

Nk tahu jugak normal ke tak. Saya pun sakit punggung 12w2d 😫