PAYUDARA KELUAR SUSU AWAL..

normal ke payudara keluar susu awal? usia kandungan baru 7bulan..

23 Balas

Sama sy msa kandungan 5bln bgun pg je tgok baju dh basah...sy tnya suami kenapa baju sy basah..dia jwb mna la nk tw...esop tu bgun tgok basah lg..bru sy perasan susu dh kluar... first-time pregnant jd mmg xtw apa²..skrg dh 6bln..sy xpicit pon...susu keluar sendiri

4y ago

Ye sis susu kluar kena kt baju..sy akn basuh...gtaw suami pom dia sruh alah kain sebelum tdo