warna najis bayi

Normal ke najis bayi berwarna hijau & bercampur kuning? Bayi saya umur 3 bulan.. Bf & fm..

8 Balas

Menyusu badan ke?..kalau ya mb lekapan baby x betul jd susu sempurna x dpt semua...warna kuning keemasan mmg normal utk baby yg bf..Maaf kalau susu tepung sy x pasti🙋🏻‍♀️

4y ago

Maaf sis kalau full BF sy tahu juga sikit2 tp kalau dah campur utk kepuasan hati better sis refer doktor..jgn malu tanya jer doktor utk kebaikan bsama ya🙋🏻‍♀️nanti kt blh share info bsama2