Hamil anak sulung 37minggu

Normal ke kalau hilang selera makan pada 37minggu ? Due 29/8 #firstbaby #pleasehelp

5 Balas

sy 36minggu .. dah 3 hari xde selera makan .. telan pun sikit je ..air pun dh kurang minum .badan jadi lemah rasa

sama la 2hari xde selera nk makan.. tp sy dh bersalin 37mggu.. bykkan berjalan sis

due samalh ...29/8 ..saya kdg2 mcm tuu jgk ..kalo rasa nk mkn je..

Ikut pada individu.. mungkin nervous hingga buat hilang selera?

hilang selera mkn tu tanda nak hampir masa bersalin juga tu