perut tak nampak membesar

normal ke kalau dalam pregnant 6minggu perut xnmpk lg

155 Balas

🤭 Awl lg sis oii. Kalo kita jenis slim river ni. Mmg nmpk buncit mcm makan banyak je. Xnmpk mcm pregnant. Sy dh masuk 6bulan baru nmpk perut bulat je. Tu pon, kalau jln kemna2 selalu dgr suara sumbang org xknl ckp 'ish3 keciknya' smbil perati perut sy. 😂 Sy abaikan je la. Bkn knl org tu

4y ago

Kan. Kena abaikan je la mulut org. Lgpon ank 1st.tmbh pulak sy jenis halus melidi. 😂 Kalo perut besar sgt, tak tertampung pulak berat badan sy ni. Nnti jd masalah lain pulak😅