Newborn tido 9 jam straight

Normal ke kalau baby umur seminggu yg ada kuning, tido straight 9 jam. Lalok betul tido nya. Kejut2 tukar pampers pun lena lagi. Risau pulak ???

155 Balas

Anak kakak ipar sy pun kuning , tapi tadi check dah kurang , ibu kene makan kurma , sebab nanti nyusukan anak dia senang membuang.. Sebab nurse cakap kuning akan hilang bila bby membuang air besar..

1y ago

Ibu kena makan pucuk betik utk cepatkan kuning baby turun. Mandikan dengan air sirap dan titiskan air anggur hitam dlm mulut baby