Newborn tido 9 jam straight

Normal ke kalau baby umur seminggu yg ada kuning, tido straight 9 jam. Lalok betul tido nya. Kejut2 tukar pampers pun lena lagi. Risau pulak ???

155 Balas

Tips dari nurse hosp, jgn bedungkan bby bila dia tidur sb dia rasa selesa. Bukak bedung, senang kejut. Sy ikut tips tu Alhamdulillah senang sket la nk kejut even bby mamai2 gak 😄

4mo ago

Saya pun setiap kali nak susukan baby saya yg masih kuning saya buka bedung supaya dia senang bangun menyusu. Tak susah sangat nak kejut dia bangun sendiri 🤭