Newborn tido 9 jam straight

Normal ke kalau baby umur seminggu yg ada kuning, tido straight 9 jam. Lalok betul tido nya. Kejut2 tukar pampers pun lena lagi. Risau pulak ???

155 Balas

Yer..baby kuning mmg kuat tido....saya bagi susu botol je time dia tido...sejam dua kali bagi..pahtu bagi mandi air rebusan kucai.. An bagi sikit air gula kundur letak dlm botol susu baby tu sikit buat suam2 bagi baby minum.. Alhamdulillah turun kuning baby.. Lagi 1 baby ada kuning.. Ibu x boleh makan yg ada lada hitam..halia.. Kunyit.. Nty baby dah xde kuning bru boleh mkn.

3mo ago

nurul amirah, bukan mcmtu maksud campur.. susu ibu, 1jam kemudian susu formula..yg sy tahu la.. mana blh susu ibu d campur dgn bende lain