Newborn tido 9 jam straight

Normal ke kalau baby umur seminggu yg ada kuning, tido straight 9 jam. Lalok betul tido nya. Kejut2 tukar pampers pun lena lagi. Risau pulak ???

155 Balas

Uish.. Xleh biar baby tdo je.. Kacau2 main2 pipi baby.. Paksa minum susu... Kena kerap susu baru cepat turun kuning..

2y ago

biasanya lps.lahir je susu x meriah, kita kena mkn minum dgn kerap dan ikut time.. bykkn minum susu kambing, horlicks dn air rebusan kurma+longan+gula batu dn halba. mkn sup2 sayur hijau spt sawi dn brokoli..mkn ayam kampung dn telur kampung.. insyalah hari ke 4 pantang dah meriah susu..