Newborn tido 9 jam straight

Normal ke kalau baby umur seminggu yg ada kuning, tido straight 9 jam. Lalok betul tido nya. Kejut2 tukar pampers pun lena lagi. Risau pulak ???

155 Balas

Kena kejutkan bg susu sejam sekali pesan doktor.. baby sy baru discharge harini 7 hari kuning tinggi 300++ hari ke-5 sbb jarang bagi susu & kesian nk kejut tidur. bagi baby membuang lawas air kecil & besar bila susu cukup.. nnt kuning insyaAllah turun & sembuh