Newborn tido 9 jam straight

Normal ke kalau baby umur seminggu yg ada kuning, tido straight 9 jam. Lalok betul tido nya. Kejut2 tukar pampers pun lena lagi. Risau pulak ???

155 Balas

alhamdulillah.. baby saya bebas jaundice.. masa lahir 5.++, day 10.. 4.++ and done discharge jaundice by doctor 🥰 tips, saya dari pregnant 30w sampai day 5 delivery amalkan anggur hitam dan air ribena.. semoga bermanfaat utk other mum

4mo ago

samaa lah kita ❤️ kuning start hari ke 4 ..hari ke 5 cucuk sekali je doc kata normal then tak yah pergi hosp lagi ..just pntau dri rumah je . hari 9 habiss kuning nyaa ❤️🥹