4week 5day hamil dah xde selera.

Normal ke kalau awal sangat hilang selera makan?? Takut jadi pape kat baby sbb skrg ni lgsg xde selera. Perut rasa lapar tapi mulut and tekak xbleh terima makanan. Kalau paksa muntah balik. Makan buah and minum air je.. Mampu

15 Balas

Normal sangat. Sy dari first week sampai lah skrg nk msuk 3 bulan mmg asyik mual tkleh bau maknanan. Makanan pun tkleh makan. Kdg2 lapar sangat tapi mmg tkleh makan. Tapi slowly skrg dh blh makan mcm2. It’s ok sis, awal awal mcm tu. In shaa Allah baby ok.