4week 5day hamil dah xde selera.

Normal ke kalau awal sangat hilang selera makan?? Takut jadi pape kat baby sbb skrg ni lgsg xde selera. Perut rasa lapar tapi mulut and tekak xbleh terima makanan. Kalau paksa muntah balik. Makan buah and minum air je.. Mampu

15 Balas

Klau makan buah yg bole masuk tekak, makan je buah tu buat alas2 perut..sy pn mcmtu jugak.. lapar tp tkde rasa nk mkn, tp ingtkn baby kena telan jugak sbb dia nk membesar dari apa yg kita makan.