4week 5day hamil dah xde selera.

Normal ke kalau awal sangat hilang selera makan?? Takut jadi pape kat baby sbb skrg ni lgsg xde selera. Perut rasa lapar tapi mulut and tekak xbleh terima makanan. Kalau paksa muntah balik. Makan buah and minum air je.. Mampu

15 Balas

sama dengan saya sis..sampai ke 8weeks lemau je. skrg dah 9weeks slowly boleh makan dan ada selera. kalau mual muntah masih ada cuma skrg dah kurang. kalau 4weeks sampai 8 weeks sehari 3x muntah..malam² pun muntah.lembik sangat. skrg masih mual² tp muntah tu dah kurang sangat..kalau nak datang je sy pun control mual muntah tu minum air sikit..lepastu makan buah sikit.