4week 5day hamil dah xde selera.

Normal ke kalau awal sangat hilang selera makan?? Takut jadi pape kat baby sbb skrg ni lgsg xde selera. Perut rasa lapar tapi mulut and tekak xbleh terima makanan. Kalau paksa muntah balik. Makan buah and minum air je.. Mampu

15 Balas

Macam saya awal prgnat tu, tak lalu makan, tapi rasa nak makan, kdg order makan kat kedai pun semulut dua je okey, walaupun saya tak start alah lagi masa tu. Cuma kerap pening jee