jari kaki baby

normal ke jari kaki baby mcmni😅atau mmg dia sngja buat mcmni eh sbb pelik jari tu je yg naik atas yg lain ok😅saya pn bru perasn🥹#ingintahu #SeriusTanya #firstmom

jari kaki baby
2 Balas

sentiasa macam tu ke? kalau kita manually betulkan dia sakit tak? jadi macam ni balik tak? kalau ya, better consult dengan doktor.

Kena check dengan doctor sis Takut masalah tulang jari dia Kalau perlu doctor akan suruh pakai kasut khas atau buat terapi