Perut angin dan kembung

Normal ke bila perut angin or kembung mmg akn kerap muntah ?? Sbb saya msok 3 hri dh perut gini....smpi kn pahit tekak sbb asyik muntah jew.....mkn je muntah,minum pon muntah.....smpi xthu nak mkn apa.....ada yg blh bg penyelesaian x mcm mne nk hadap bila jd gini#firstbaby #1stimemom

2 Balas

sya pnah jga rsa mcm tu nak hilgkn rasa loya sya minum air teh halia..teh letak gula ckit lepas tu potg halia seinci potg halus2(xperlu byk sgt halia agk2 bgi ada rsa ja) buh dlm teh..lps minum rsa nak muntah kembung perut pn hilg insyaAllah.. cma xdigalakkn minum teh slps mkn ubat dri kk ja sbb teh boleh potg khasiat ubat..