DALAM LB

Nk tnya..baby dlm LB..kna pakai baju tgn pnjg dgn sluar panjg je ke? And lampin nk slimutkn bby tu better yg ada kpla atau xde??

13 Balas

Malam sis...dah bersalin ker sis? Sy ucapkan selamat berpantang sis...ni sy cuma nak tolong sis..sis perna x cuba Nufiya untk set berpantang? Produk Nufiya ni bagus untk ibu2 yg dalam pantang sis..dia membantu kembalikan tenaga sis dan mcm2 la kebikan diaa...klu sis nak cuba n nak tau lebih lanjut sila pM sy ke 0189292507 yer sis...🥰🥰

haritu sya bersalin nurse suruh bawa baju dan seluar baby bagi lengan panjang takut sejuk ke ape ke, pempers dengn pad sendiri. alepas tu bedung dorng bedung guna kain hospital warna hijau kain kita nnti dekat wad baru bedung sendiri😅 sarung tangan pun dorng tak pakai kan😅

4y ago

Ohh cmtu

pengalaman sy, masuk labour room pakai je baju ape pun,bertudung, berkain batik,. just bawak 1pack bju baby,pampers baby,tuala baby,kain bedung baby, 1pck lg kain batik ibu,seluar dalam,pad lupa letak so pakai je pad hospital sementara nk masuk wad😅

Sya klur dri lb nurse hntr dkt katil.. baru sya sndiri pki kan baby baju.. Sbp msa to masuk lb bawa diri saja.. Sbp tak tahan dah sakit

Biasenya bawak baju lengan panjang dengan selimut je...seluar xperlu..tapi bergantung pada hospital jugak la..setiap hospital xsama

Dua anak sy lahir berlainan hosp,nurse cuma mintak baju,pampers dgn kain bedung. Tu je sis. Simple je.

Kalau hsptl tmpt sy, sy cuma sediakan topi n pampers je .. yg lain hsptl sediakan, baju n bedung bby

lain hosp lain kot..masa sy hritu nurse suruh bwk baju n napkin je.yg lain tggal wad je

Ya.. saya pll bwak baju dan seluar panjang.. and lampin yg ade hoodie. 😌

Sy semalam baru bersalin nurse just minta pampers and baju baby