Baby songsang

Hi.. Nk tny.. Sy 34 weeks.. Tp baby songsang melintang.. Doktor ckp takut baby payah nk pusing sbb fibroid sy besar.. Mcm mna nak buat supaya kedudukan baby normal semula.. Sebelum ni sy selalu rsa sakit kt pelvic.. Bila dah songsang ni mmg xsakit lgsg dekat situ 😣

1 Balas

bykkn sujud lama2 , pjuk ckp dgn BBY supaya musingkn duk baik2 insyallah

3y ago

Huhu.. Tu la.. Nurse pun ada pesan mcm tu.. Oke2 sy cuba buat.. Kna kerap sujud la mcm ni lma2.. Tq ya