breast pump

Nk tanya kat ibu2 pakai breast brand apa? Any recommended breast pump yg bagus tak? Saya mencari breast pump yg bagus, senyap dan tak bocor. Hmm setiap pump mesti basah baju

7 Balas

Pump kena cari yg sesuai dgn breast sis sndri..trsalah beli pump juga hnya akan beri masalah lain pula pd sis..klau dok area klang valley, blh walk in ke kedai2 yg jual pump susu, blh test sndri pump yg sesuai dgn sis..blh google senarai kedai yg buat prkhidmatan tu