Maltofer..

Hi.. Nk tanya ada x mommy2 yg ambil supplement maltofer utk tmbh drh? Kalau ambil ubt ni xperlu mkn ubat kk dh kn?

1 Balas

sy dulu bila habis semua dari kk baru mkn maltofer, sbb yg kk x naik hb sy. mkn maltofer baru naik mendadak hb. bila tukar check up swasta sy mkn ganilia + maltofer .smpai deliver.

4y ago

sye bru cuba makan...last ree ubat tuu rse masin2...kalau sedawa bau ubat dh xbau rsa coklat ...kdng2 rse nk muntah sbb effect bau