bantal utk ibu mengandung..

Hi..nk tanya ada tak ibu-ibu yg mengandung guna bantal mcm dlm gambar ni

bantal utk ibu mengandung..
13 Balas

sy pakai bantal U yg besar tu..byk membantu utk tido ngan selesa..tp masuk trimester ke 3 ni..mmg xleh tido lena dah..kalau baring atau mengiring ase sesak nafas..bdn kne bersandar pd kepala katil.....

4y ago

tula..sy pengalaman anak pertama..lagi2 kembar pulak mmg perut berat sgt..xsabau nk tunggu anak2 ni keluar...

Ya sy guna. Sgt membantu. Balik kg mmg sy bawa balik. Xda bantal lain xpe, ada 1 bantal ni yg dlm dia kekabu pon dh selesa sgt tdo. Jd jarang sakit2 badan.

Masa mengandung ada keinginan nak beli. In the end. Ambik bantal byk2. Letak depan belakang. Letak kat kaki. Satu bantal peluk. 🤭Penuh bantal

Saya masa pregnant tak guna pun maternity pillow ni. Saya guna bantal biasa. Tapi sendal belakang badan untuk kurangkan sakit tulang belakang.

Saya tak guna, saya guna bantal biasa. Sebab fikir nanti dah lepas bersalin tak tau nak simpan mana 😂🤭

Tak.. Skung tido pun x guna byk bantal mcm ibu2 lain. Ntah rasa xselesa. Pelik kan saya? 😅

yee sye guna , sgt² selesa and pinggang pun kurang skit . sye beli kt fb rm99 shje free pos .

4y ago

boleh share tak nama shop fb tu?

Saya guna. Selesa sikit n kurang sakit belakang.

Kalau yg kekabu biasa berapa harga dia?

4y ago

Kt shopee rm170 inc postage. Full kekabu selesa sgt2

berapa eh bntal tu..nk cr jgk