Kalau terkangkang helok macam ni possible lagi ke keluar girl?

Ni semalam doc scan nampak pistol. Doc cakap jarang kalau dan terkangkang macam ni, dah nampak pistol kalau kuar jadi girl tu tak kan terjadi dah. Pengalaman mama lain macam mana? Nak beli barang baby boy, risau pulak.

Kalau terkangkang helok macam ni possible lagi ke keluar girl?
6 Balas

Kalau Saya dulu. Dh nmpak pistol gini comfirm boy. Tapi saya xbeli beria barang baby boy. Unisex je.. Nk suprise kt family in law la konon. Hihi

klw Dr dh scan mmng nmpk boy.. kluar pn mmng boy.. sbb terang ii nmpk pistol.. sis scan msa ni dh brapa week..

jelas boy, bpe week dh? seronoknyaaaa

Ni scan berapa week ?

Ni berapa week awak?

Betul la tu boy🤭