Adakah preg atau tidak? Tanda spotting tapi makan ubat hormon selama sebulan lebih

Ni nak tnya, sebulan lebih dok sruh makan ubat hormon, sbb kitaran haid x teratur, smlm da appointment ngn dok, dh smpi saja d rmh, mau kencing, ternampak tompok2 darah.. X bnyak. Dlm brapa jam saja, ingatkn mahu period da, skli tnggu pulak smpi ke malam smpi esknya, msh x period2.. Itu tnda apa ea sbnrnya.. Sdangkn makan ubat hormon, tetapi blh gak spotting

Adakah preg atau tidak? Tanda spotting tapi makan ubat hormon selama sebulan lebih
1 Balas

Untuk tahu pregnant atau tak, seeloknya buat upt. Tak semua wanita hamil alami spotting on early pregnancy. #TAPsupermoms