6weeks belum nampak kantung lagi?. Agak2 berapa weeks ye ibu2 baru nampak kantung?

Ni ikutkan kandungan yg ke-2 . Anak sulung dah 3tahun🥰

4 Balas

period awak teratur tak. selalu nya 2nd baby ni lebih cpt detect dr yg 1st. doctor ada scan dr bawah tak?

10mo ago

boleh jadi persenyawwan berlaku lambat. itu yg belom nmpk kantung lg. xpe nnt repeat scan semula tau.

kebiasaanya weeks ke 7 keats..if x npk lgi..blh repeat scan after 2 weeks..

10mo ago

Tuhlahh doc suh dtg balek after 2weeks untuk scan semula. Harapnya ada la rezeki🥰

Saya period x tratur… 7w baru nmpak kantung size 5w5d..

10mo ago

Tuhla samala period tak teratur🥲

8w keatas