Anak berak seminggu sekali

Ni hasil lepas seminggu , pekat gila kne gosok bnyk kali baru bersih montot omel dia.. tgok dia meneran mcm teruk tapi x nngis. Normal ke najis cmtu.. baby boy fully bf

Anak berak seminggu sekali
6 Balas

kalau full bf dia xberak seminggu masih normal tapi dengan syarat kencing dia okey tp kalau minum susu formula seminggu baru berak itu xnormal, itu je info nurse bagitahu sy huhuu

Normal sis , sama macam anak saya berak seminggu sekali bf+formula . Kalau meneran muka bkn main susah sgt tp tak nangis pun 😅 tapi kalo lbih smnggu nd berak , better jmpa dr

Normal, sama mcm anak sy. Cuma beza dia gegirl. Kemain teran muka siap nangis2 tapi taiknya jenis pekat bukan ketul2. Sian tengok kadang2

1y ago

Seronok tgok bby org lain berak tiap2 hari smpi 2 3 kali dlm 1 hari.. kite ni jenuh nunggu anak berak.. hahahhahah skali kluar pekat uii peram seminggu punya.. hahahahaa

anak saya pun mcm ni kalau dah lama x berak tahi nya jadi pekat kalau berak hari2, dia jadi biji2 tu 😂

klau fully bf tu normal sis,melainkan bby mnum susu formula je berak smggu skli tu xnormal,

sama mcm anak sya tp dia 2 3 hri bru berak dia fully susu formula normal ka?