Emoji Battle!

Newbies and Vets unite! For this emoji mini game, we're doing a little twist. Read the mechanics. On November 26 (11:00 AM to 1:00PM), comment the most emojis on this post. BUT HERE'S THE BATTLE! If you're a newbie, use the 🐢 (dog face) emoji. If you're a vet, use the 🐱 (cat face) emoji. One emoji per comment. The top 6 commenters (3 VETS + 3 NEWBIES) will get 3100 points Each! Don't forget to register here: https://community.theasianparent.com/contest/vets-newbies-mini-games/823 Ulitin ko ha, if you're a newbie, use the 🐢 (dog face) emoji. If you're a vet, use the 🐱 (cat face) emoji. One emoji per comment.

Emoji Battle!
29191 Replies

Finish na po,First time ko sumali at mag tiyaga sa emoji game at hindi pa nanalo ,ngayon ramdam ko na mga veterans na lagi sila nanalo dito ,Hoping manalo 🐢 Godbless saatin mga momshie

😺😺😺😺😺

🐱

😼

🐱