GASTRIK TANDA HAMIL??

Nak tnya kalau Gastrik tu tnda hamil ka? sbb 1 mggu ni rasa gastrik ja stiap ptg.. klu malam plaa mcm nak berak ja.. tp klu pg tndas x pla nak berak.. Ada siapa yg tau? nak tau jawapan sbb sya ada kem aktvti lasak dlm 4 hri ni

14 Balas

Kena check upt gak, tapi sy pun lepas sakit gigi yg teruk sehingga sakit ke kepala.. gastrik pula mendatangi, makan sikit tapi kerap pun still gastrik.. Hampir due period tu sy buat test selepas melalui simptom tiba-tiba rasa nak muntah, hsbd lak sakit kepala sampai rasa nak muntah.. Tu yg menguatkan sy utk buat upt.. Alhamdulillah sekarang sy masih dlm pantang.. Baby baru 32 hari.. Sy syorkan sebaiknya buat upt test, sbb melibatkan aktiviti lasak nanti