Potty train

Nak tnya anak sya umur baru 2 tahun 1 bulan Dia x pndai ckap lagi..msih bahasa alien dia Tpi boleh faham arahan yang sya bgi.. Klau mcm ni kn..mcm mna nk ajar potty train kat ank ya..prnh sehari sya try x pkai kn pmpers kt ank..1 hari tu jga dia x nak kencing

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

try bawak je dia ke toilet setiap setengah jam wlpn dia tak kencing

kene bawak dia setiap setgh jam ke toilet