Breastfeed

Nak tny pena x mommies yg breastfeed mkn durian then baby demam esknya? Mkn durian boleh buat baby demam ke? Sy 1st mkn durian n breastfeed. Dari pregnant smpai la baby sy umur 2monts plus bru sy mkn seulas durian. Esknya bdn baby mcm demam. Ada yg pernah experience mcm ni x? Risau pula nak mkn durian lg. Kesian baby sy ??

2 Balas

Mommies.mkn durian byk sgt ke ek? 😅✌... Klu bby demam cmtu..better psni jgn mkn lg k..sian dkt bby..kekdg ada spruh org dia mkn durian leh buat jd angin dkt bby...bby jd kembung perut n etc..xsmua org leh mkn durian baik tuk bby...ada yg ok ada yg x...depend on body... Mg ank mommies cpt sembuh ea..aamiin....jg dri bebaik ea😘✌