Bersalin Czer

Nak tanye laa mommy2 yg bersalin czer mcm mne mommy2 kecik kn perut tu ek..Sy bru brsalin 15hari tk boleh laa tngk perut rsa sedih ??.. #anak1st

1 Balas

Sy czer jgk dah 13 hari.. Perut dah banyak kempis.. Seluar masa bujang boleh pakai tp sendat sikit bhg pinggang.. 😅 Xleh pakai bengkung lagi.. Sit up x boleh jgk.. Sy jz kawal pemakanan esp nasi.. N banyakkn gerak urus baby

5y ago

Hehehe..Sbbda 10jam dlm LB..Doktor tkt baby lemas n sy tk lart nk push nnti..Redoo jela aslkn baby selamat 😅