minum air gula

nak tanye, ada ke mommy yg lepas minum air gula rasa pening?? sy minum air gula pg tadi.. lps minum terus rasa pening.. tak tau la kalau sy mmg tak tahan rasa yg terlampau manis or sbb lapar.. ??, lepas tu nk tanya juga.. biasa result kite minum air gula tu kite tau bile ye??

16 Balas

Sy kena minum air gula 2 kali.. first tak muntah pun.. tapi nurse ckp gula dalam darah rendah sangat 2.8.... kali kedua minum sy pening sampai muntah.. result cantik pulak 4.2... 😂