Haluuu

Nak tanya.. Sy td da pegi cek klinik.. N prgnnt 6minggu lebih kalo d tengok pada pic scan tadi.. Normal ka kalo usia kandungan 6minggu lebih.. Nampak kantung je dulu? Agak2 kalo nak nampak fetus tu umur kandungan brapa?

10 Balas

Saya 5w nampak kantung..week ke-6 threatened miscarriage,, masa pakar scan ada nampak hearbeat tp masih samar. Skrg alhamdulillah, dah masuk 10w. Masa 9w scan dah nampak bentuk 🥰 bergantung pada orang saya rasa..