Tak Selesa

Nak tanya.. Sy pregnant da 36w5d tp nape ea payudara sy sakit sangat2 akhir2 ni.. Sampai rasa nak demam.. Sape boleh tlg jawab kn.. Sy da tak tahan sakit sangat2 setiap masa..

7 Balas

bengkak susu tu saya pun macam tu cuba sis urut tiap kali masa mandi dan ambil sapu tangan kecil pakai air suam urut2 memang sakit akan hilang juga goodluck

Bengkak susu dh tu...tuamkn breast kerap ye,supaya lembut je...bahaya takut susu beku je,,sy dh rasa bengkak susu nii mmg sakit smpai demam..

4y ago

Tu lah dari 28w ada rse sakit tp xad sekerap macm skrg.. Esok ada checkup dgn kk.. Esk baru sy nk tnye nurse..

Bengkak susu. Boleh tuam dengan air panas. Jangan letak kobis. Nanti susu kering pulak

try letak kubis kt breast.. bg breast lembut sikit.. kesiannya smp nk demam..

4y ago

Noor Juana: ohh yeke first time dgr.. sbb doc tkde pulak cakap mcm tu..

Mandi dgn air suam dan jgn mandi lwt

Tu bengkak susu sis.

Bengkak agaknya tuu

4y ago

🤗