Saya dah 39 minggu 4 hari..tapi hari sabtu nie 7/9..saya dah kena tahan wad.

Nak tanya saya first mom..normal ke kalau takde rasa contration lagi tapi dah rasa sakit kat bawah...pastu 3 hari lepas ada keluar coklat cair...tu tanda apa yer..

5 Balas

banyakkn bt senaman kupu2 utk cptkn bukaan . Sy kluar lendir darah 6/9 kul 12mlm kul 1 g spital Jalan 6cm pkul3pg da bsalin .

Mucus plug. Boleh dah pi PAC and check jalan dah bukak belum

Tanda dah tu sis pergi pac cpt

nak bersalin dah tu

moga dipermudahkan