please answer

Hi nak tanya saya dah 34weeks 4days, memang akan sakit dekat otot2 vagina kita ke macam mana ye ? normal ke tu hehe maklum la first baby.

10 Balas

Saya 35w 2d pun rasa sama. Nak jalan tu sakit jugak, duduk pun susah cari posisi selesa. Tp banyak baca dlm ni diorg cakap normal, ahad ni pergi klinik nk tanya nurse nanti

sy pun gitu . 37w2d . kje retail lasak pnjat , jln , cangkung . ngilu dibuat nya . doa kn urusan sy dipermudhkn bersalin . tggu baby ready nk kua je🥰

3y ago

semoga dipermudahkan segala urusan sis

Saya pun rasa yang sama sis. Kalau nak bangun ke nak bergerak ke akan terasa. Tapi saya baru 27weeks.

normal sis...sbb bby makin bsr lagi kerap la skit miss v kte..tu tnde bby dh msuk laluan..

normal cz bby dh mula mmbesar ruang Rahim dh kcl..&dh mula2 cari jln tuk kluar nnt

Sakittttt. 37w5d . Rasa mcm cepatlahhh nak bersalin mummy lenguh dah

normal... sbb pale bby Da kt bawa.... so duduk tu kne slow2

normal.apa lagi msa mencangkung.

Normal. Mcm sy 37w1d dh bersalin.

3y ago

Sy pon x sangka bsalin 37w... bru 6 hari bersalin ni.. semoga dipermudahkan awk

ya. normal tu sis