Anak kedua

Nak tanya , pregnant anak kedua masih kena ambik suntikan kancing gigi ke ? and anak pertama sekarang baru 1tahun 1bulan . ada risiko apa" tak untuk anak kedua . bcs sekaeang 19week belum bukak buku . busy kerja and takutlah jugak misi marah . #SeriusTanya #bantujawab

2 Balas

rasanya kan, kalau tak gap lama tak payah da. tapi bab buka buku tuh better g la , at least tau keadaan baby even kena marah, nnt bagitau la sbb apa. gpun nnt nak bersalin pun diorg nak tgok buku pink kan, nak tgok apa2x senang.

1mo ago

alrighttt thankyou

rasanya cucuk sekali je