37 weeks 2 days, siapa yang dah bersalin dalam 37weeks

Nak tanya pengalaman mommies yg dah selamat bersalin. Kalau lahir first baby, kita punya bawah tu offcourse gunting kan. Tapi waktu jahit tu dia doktor vius tak mommies. Saya nervous sangat skrg ni hm

10 Balas

sya 37w hrini... selalunyaa gunting .. sya nk fst gunting .. rasa anak no 2 pn nnti ni akan gunting jugak ahahaha .. tp masa jahit sya x rasa skit apa x bius pn anak fst tu... masa tu kira nk tido jaa sbb dh out of energy