37 weeks 2 days, siapa yang dah bersalin dalam 37weeks

Nak tanya pengalaman mommies yg dah selamat bersalin. Kalau lahir first baby, kita punya bawah tu offcourse gunting kan. Tapi waktu jahit tu dia doktor vius tak mommies. Saya nervous sangat skrg ni hm

10 Balas

ya mmang kena gunting anak first.. sy haritu dia bius pun bg sy x baik x pyh bius sbb sakit waktu kena jahit ttap rasa yelh setiap lapisan yg terkoyak dijahit bnyk pula tu jahit setiap lapisan.. yg paling sakit waktu nk jahit kulit huh tobak ngeri weh😅