Payudara Bengkak Dan Sakit

Nak tanya para mommies.. Kalau lepas kita pam susu pastu payudara sebelah jer sakit and keras sikit.. Normal ke?

2 Balas

Kalau bengkak sis ke tuam dgn air pns..kmdian cpt2 bg bby nyusu dkt tmpt yg dh sis tuam td.bg elakkn breast bengkak lg skali...klu x nti bila jd susu basi trpkse operate d bhgian trsebut..jd sblm itu trjd baik sis try tuam bg ia ok balik...

4y ago

Most wlcme sis 😉sy dlu tw sbb misi dkt kk bgtw..dia yg tnjuk mcmne nk tuam..nk2 pestime ada bby ..tu yg misi bg memcm info ...hrp ia dpt mmbntu sis dan mommies yg lain 😉