confuse

Nak tanya pampers untuk newborn nk kena beli berapa pack ye? Sbb saya baru beli 1 pack ada 60 keping. Agak agak cukup tak ye sbb takde pengalaman lagi

19 Balas

Sy pun beli stu je..husband ckp nnti tgok keadaan baby kalau membesar dgn jayanya tak lah membazir..

Sy hari tu bli 1pek besar 2 pek kecil.. ngam2 3week lps lahir, size newborn dh ngam2 je dgn dia

Better bli 1 pack newborn dlu.. 👌 nnt bby dh lhir ley proceed nk nwborn or ke saiz s😉

Saya beli pet pet combo. Ada NB dgn saiz S sekali.. sbb ramai ckp bby pakai xlama pn NB..

Xcukup.. newborn kerap berak n kencing.. tp jgn beli byk2 sgt ye..

Sy pun beli 1 dulu. Nnt baru beli tambah sbb xtau muat ke x nnt.

Cukup..sbb lpas tu nnt da pakai size s..😊😊

Cukup sis..nt bby cpt besar..dh kna tukar saiz

Cukup sgt tu..