time bersalin

nak tanya mommy2 yg pengalaman masa dlm labour room..masa bersalin tu,doktor lelaki atau doktor perempuan yang sambut baby kita?dengar2 skrng nie masih ada doktor lelaki yg sambut baby..rasa segan pulak nanti kalau tiba2 doktor lelaki yg sambut baby time bersalin tu hmm??skrng tnggu hari jerk baby nak keluar.. #37weeks4days

58 Balas

Saya takde pengalaman lagi tapi sebelum nie saya gugur yang cucikan first doktor perempuan ya allah kasar betul kita tengah sakit lagi rasa sakit. Nangis nangis saya kata sakit dia buat bodo je. Then doktor laki take over alhamdulillah gentle je buat. Time tu memang tak pikir malu dah sebab darah tengah keluar macam air dengan sakitnya lagi.