Pengalaman mommy mengandung

Nak tanya mommy dekat sini ada tak mengalami alahan macam dekat lengan tangan naik merah merah dan gatal?

2 Balas

Ingatkan saya kena gigit semut.. huhu taktahu lah kenapa naik gatal2 merah2 .. sampai berbekas hitam dah.. hm

6mo ago

Tu lah kan.. saya pun macam tu jugak.. tangan naik merah² masa kandungan masuk 4 bulan.. bila dah sembuh akan jadi perut hitam sebijik macam kena chicken pox

ada je. sy satu bdn naik gatal2. smpai bekas2 hitam semua..

7mo ago

Tu lah kan.. saya naik gatal dekat lengan ja.. lepas tu kk bagi krim utk hilang kan rasa gatal.. dah sembuh bekas jadi parut hitam pulak.. tak tau dapat dihilangkan or tak bekas tu nanti