Pap smear

Nak tanya mommies kt sini yg dh buat pap smear n kalau kena buat pap smear sendiri tu mcm mana ye,saya first time nk buat,skang umur 30 nurse suruh buat sendiri,Takut la fikir nk kena buat sendiri tu,sudi x sesapa share pengalaman korang😥🙏#firstmom #bantusharing #advicepls

4 Balas

buat sendiri maksudnya buat ngn swasta kot puan. sbb klu kita yg buat on our own mmg takleh lah.

2y ago

aah tulah. kan kena ada muncung itik tu. kena ada org assist kita juga. semoga berjaya buat sendiri.