normal ke kemaluan jadi gelap?

Nak tanya, masa pregnant ni kemaluam jadi gelap sangat😭memang normal ke? Lepas bersalin boleh jadi kulit asal tak?

34 Balas

Normal. Sy ada terbaca juga bab2 ni sewaktu memgandung akan gelap kawasan intim kita tu. Sy pun pregnant, puas tonyoh waktu mandi ketiak gelap, celah kangkang pun gelap. Sampai suami tegur, malu sy rasa. Suami pula jenis suka gurau, sy cakap baca artikel bab perkara ni. Tapi kadangkala sy sensitif juga bila suami kata begitu.