normal ke kemaluan jadi gelap?

Nak tanya, masa pregnant ni kemaluam jadi gelap sangat😭memang normal ke? Lepas bersalin boleh jadi kulit asal tak?

34 Balas

sama la. yg dlu muka penuh jerawat.. yg ni private part gelap... laki klo komplem belasah je. 🤣🤣🤣.. xyah nk malu.. yg tgk pon xde org lain..laki sndri..

1y ago

HAHAHAHAH. buat sex pun both of us mmg tak pandang area kemaluan. pandang muka and part lain. buat je time tutup lampu and cerah. tapi sbb entah both of us segan kot. tu yg x tengok part bawah tu huhu😭 sy xpenah cukur, gunting je. sbb dulu penah dgr cukur x elok utk vagina. gunting pun sndiri² je x suruh suami. try la hard mcmne pun asal buat sndiri HAHAHH